Βαλίτσα διακοπών: Τα 5 must των Γαλλίδων όποιος και αν είναι ο καλοκαιρινός σου προορισμός

Ναταλία Κατσακιώρη
Βαλίτσα διακοπών: Τα 5 must των Γαλλίδων όποιος και αν είναι ο καλοκαιρινός σου προορισμός

Είναι τα basics που δεν πρέπει να λείπουν από τις διακοπές σου.

Κλείνεις βαλίτσα για διακοπές και αναζητάς έμπνευση για τα σωστά items που πρέπει να πάρεις μαζί σου. Αν έχεις ονειρευτεί τις φετινές σου διακοπές με ένα elegant style, ανάλαφρο και ταυτόχρονα cool, τότε η καλοκαιρινή βαλίτσα των Γαλλίδων είναι αυτή που πρέπει να αντιγράψεις.

O Jacquemus δημιούργησε τους δικούς του Ολυμπιακούς Αγώνες -Και όχι δεν είναι AI

https://www.instagram.com/p/C9Z4VWNNPAt/

Πρέπει να έχεις στο μυαλό σου ότι και εδώ θα γίνει ένα mix and match με τα basics της ντουλάπας μας και τις επίκαιρες τάσεις του καλοκαιριού. Μιλάμε, πάντα για αυτά τα trends που δεν θα σε προβληματίσουν και θα ενταχθούν σχεδόν οργανικά στο υπόλοιπο styling.

https://www.instagram.com/p/Cr1QD47t9Pp/

Tα 5 musts της καλοκαιρινής σας βαλίτσας σύμφωνα με το french chic.

Sleep dress

Ρομαντικό και ανάλαφρο είναι το φόρεμα που θα φορέσεις στα δρομάκια του νησιού με εσπαντρίγιες και mules, ενώ με το ίδιο ακριβώς φόρεμα μπορείς να πας και παραλία, αν θέλεις να εμφανιστείς σε ένα stylish beach bar. Είναι το απόλυτο φόρεμα του γαλλικού καλοκαιριού και το δικό μας passe par tout.

Photo-shared-by-Jeanne-Damas-on-July-16-2024-tagging-@rouje.-May-be-an-image-of-1-person-sleepwear-slip-chemise-sundress-and-dress..jpg

Λινό παντελόνι

Προφανώς και είναι ότι πιο ανάλαφρο και άνετο για τα all day looks του καλοκαιριού. Κάνε μία έξυπνη επιλογή και βάλε στη βαλίτσα σου ένα παντελόνι με ελαστική μέση που έχει και μεγάλο hype τελευταία και θα με θυμηθείς.

Photo-by-Ellie-Delphine-on-June-01-2024.-May-be-an-image-of-1-person-phone-baguette-and-headscarf..jpg

90s φούστα

Sexy, θηλυκή και ανάλαφρη. Γενικά μπορείς να την αξιοποιήσεις με πολλούς τρόπους, ειδικά αν επιλέξεις ένα χρώμα όπως το μαύρο, το λευκό ή το γκρι. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις εφόσον μιλάμε για τις διακοπές μας, είναι να έχει ένα ρευστό ύφασμα, που να αγκαλιάζει όμορφα το σώμα.

Photo-shared-by-Sabina-Socol-on-May-26-2024-tagging-@stagnistudio-@aeyde-and-@coucouintimates.-May-be-a-selfie-of-1-person-miniskirt-slingback-shoes-mirror-and-skirt..jpg

Pyjama shorts

Ο απόλυτος star του french chic καλοκαιριού. Το λευκό-μπλε είναι ο συνδυασμός που ταιριάζει στις περισσότερες, γιατί συνδυάζεται πανεύκολα με τα μαγιό μας. Μην φοβηθείς επίσης να κάνεις και ένα mix print όπως βλέπεις στην παρακάτω φωτογραφία.

Photo-shared-by-Lou-Rose-Galliot-on-May-14-2024-tagging-@freepeople-and-@freepeopleeu.-May-be-an-image-of-activewear-shorts-and-top..jpg

Καλοκαιρινά looks με παντελόνι: Οι καλύτερες ιδέες για τον Ιούλιο

Basket bag

Προφανώς και είναι η καλύτερη επιλογή τσάντας για τις διακοπές σου. Μεγάλη, έρχεται μαζί σου παραλία και μπορείς πανεύκολα να την εντάξεις μόλις επιστρέψεις και στα city looks σου. Μην ξεχνάς εξάλλου ότι οι Γαλλίδες κρατάνε τις basket bags τους ακόμα και μέσα στο χειμώνα.

Photo-shared-by-Adenorah-on-January-06-2024-tagging-@realisationpar..jpg