5 stylish τρόποι να φορέσεις το μαντήλι το καλοκαίρι

Ναταλία Κατσακιώρη
5 stylish τρόποι να φορέσεις το μαντήλι το καλοκαίρι

Είναι το πιο όμορφο αξεσουάρ που θα αναβαθμίσει τα looks σας.

Υπάρχει ένα κομμάτι του summer styling που το κάνει να είναι άκρως εντυπωσιακό και παιχνιδιάρικο. Γιατί αυτό ακριβώς ταιριάζει και στην πιο ανέμελη εποχή, που είναι γεμάτη με θάλασσες, ηλιοβασιλέματα, ταξιδάκια και εξόδους με φίλους. Και αυτό το κομμάτι είναι το accessorizing, το πώς δηλαδή θα χρησιμοποιήσουμε τα αξεσουάρ μας. Λόγω της ζέστης κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού έχουμε την τάση να ντυνόμαστε πιο ανάλαφρα και minimal, οπότε τα αξεσουάρ είναι ο κατάλληλος τρόπος να κάνουμε λίγο πιο ενδιαφέροντα τα σύνολά μας χωρίς όμως να πρέπει να επενδύσουμε στο layering ή σε κάποιο άλλο styling trick που θα μας κάνει να νιώσουμε πιο βαρύ το all day look μας.

Φόρεμα + πέδιλα: Ο νούμερο ένα συνδυασμός του καλοκαιριού -8 combos που θα αντιγράψουμε

https://www.instagram.com/p/C5LLRXaqJ6F/

Ένα από αυτά τα εύκολα αξεσουάρ του καλοκαιριού είναι και το μαντήλι μας ή το φουλάρι, μπορείς να το πεις όπως θέλεις, αφού οι διαφορές ανάμεσα στα δύο είναι στην πραγματικότητα ελάχιστες και βασίζονται κυρίως στο σχήμα τους. Ένα όμορφο, πολύχρωμο μαντήλι με all over printed σχέδια και λαμπερά χρώματα είναι must για κάθε γυναικεία ντουλάπα, ειδικά όταν μιλάμε για ένα μεταξωτό σατέν ύφασμα, που έχει και μία συγκεκριμένη αξία. Πολλές έχουμε την τύχη να χρησιμοποιούμε τα μαντήλια της μαμάς ή της γιαγιάς της, μιας και παλιότερα ένα καλό μαντήλι ήταν στα must haves της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Σήμερα οι συλλογές των αγαπημένων μας brands είναι γεμάτες με νέα σχέδια σε μαντήλια που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.

Milano-m-str-S22-164.jpg

Αυτό το καλοκαίρι μπορείς να κάνεις, λοιπόν, το δικό σου fashion παιχνίδι και να πειραματιστείς με το styling, χρησιμοποιώντας το αγαπημένο σου, πολύχρωμο μαντήλι. Οι τρόποι που μπορείς να το αξιοποιήσεις ξεκινάνε από τα πιο basic βήματα, δηλαδή από το να δεθεί απλά στο χερούλι της τσάντας σου, και φθάνουν μέχρι ευφάνταστα tricks, όπως το να δέσεις ένα μεγάλο τετράγωνο μαντήλι ως top. Εμείς συγκεντρώσαμε τους 5 κορυφαίους τρόπους για να το αξιοποιήσεις με στυλ και άποψη αυτό το καλοκαίρι στις casual αλλά και βραδινές εμφανίσεις σου.

Copenhagen-str-S23-0111.jpg

6+1 minimal σύνολα που θα φορέσουμε τις μέρες του καύσωνα

5 τρόποι να κάνεις styling με το μαντήλι σου το καλοκαίρι: