Η Αθηνά Οικονομάκου ταξίδεψε στο Παρίσι και συνδύασε το pyjama set της με άνετα sneakers

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Αθηνά Οικονομάκου ταξίδεψε στο Παρίσι και συνδύασε το pyjama set της με άνετα sneakers

Παρατηρήσαμε το πουκάμισο που φοράει ξανά και ξανά αυτό το φθινόπωρο.

Αυτό το φθινόπωρο είναι σίγουρα διαφορετικό για την Αθηνά Οικονομάκου. Μετά από ένα καλοκαίρι που μας αποκάλυψε αμέσως μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της τη νέα της σχέση με τον Bruno Cerella, η Αθηνά έχει επιστρέψει από τις διακοπές της και κάνει τις εμφανίσεις της στην Αθήνα, συνεχίζοντας ως μία διαφορετική σήμερα γυναίκα την επιτυχημένη πορεία της. Ακόμα δεν ξέρουμε αν θα τη δούμε σε κάτι τηλεοπτικό ή θεατρικό, αλλά εκείνη έχει φυσικά πάντα μεταξύ άλλων και την επιχειρηματική της δραστηριότητα. Το brand Project Soma που έχει μαζί με την Μαίρη Συνατσάκη είναι ένα από τα αγαπημένα των Ελληνίδων και φυσικά η ίδια η Αθηνά φοράει πάντα τα τελευταία drops της σεζόν.

Κεφάλαιο μπότες: Τα πρώτα styles της σεζόν που θα φορέσουμε από τώρα

6Z3A6419.jpg

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Μέσα στον Σεπτέμβριο την είδαμε σε αρκετές δημόσιες εμφανίσεις μόνη της ή μαζί με τον Bruno στις οποίες συνεχίζει να υιοθετεί το bohemian chic style για το οποίο είναι γνωστή. Τα παντελόνια καμπάνα και τα printed πουκάμισα είναι αυτά που πρωταγωνιστούν και πάλι. Αυτές τις μέρες όμως η Αθηνά έκανε ένα σύντομο ταξίδι στο Παρίσι και φρόντισε να μας δείξει το πιο άνετο σύνολο που μπορείς να φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ.

https://www.instagram.com/p/DAsvEF9NfJs/

Αθηνά Οικονομάκου: Το pyjama set που φόρεσε με τα sneakers της.

Το ασπρόμαυρο είναι ένα από τα combos που μας αρέσουν πολύ και εννοείται ότι ταιριάζουν πολύ στη φθινοπωρινή μας διάθεση. Η Αθηνά βρήκε, λοιπόν, το πιο εύκολο outfit για ένα σύντομο ταξίδι στο εξωτερικό που περιλαμβάνει, όπως πάντα, αρκετό περπάτημα, όμορφες βόλτες και επισκέψεις σε μουσεία και άλλα αξιοθέατα. Η ίδια βέβαια βρέθηκε εκεί για επαγγελματικούς λόγους. Εμείς παρατηρήσαμε το άψογο pyjama set της.

Photo-shared-by-Athina-on-October-09-2024-tagging-@cotyinc-and-@projectsoma.-Mporei-na-einai-eikona-1-atomo-makigiaz-oloswmh-forma-kai-keimeno..jpg

Πιο συγκεκριμένα, την είδαμε με ένα matching σετάκι με φαρδύ πουκάμισο και ασορτί παντελόνι με νερά, το οποίο συνδύασε με άσπρη ζώνη και λευκά δερμάτινα sneakers. Η τσάντα που επέλεξε ήταν μία μεγάλη καπιτονέ Saint Laurent με χρυσές λεπτομέρειες, ενώ το πανωφόρι που μπορείς να συνδυάσεις με ένα τέτοιο look είναι είτε ένα μαύρο δερμάτινο, είτε ένα μαύρο παλτό.

Photo-by-Athina-on-October-09-2024.-Mporei-na-einai-eikona-1-atomo-makigiaz-oloswmh-forma-top-kai-keimeno..jpg
Photo-by-Athina-on-October-09-2024.-Mporei-na-einai-eikona-1-atomo-makigiaz-koystoymi-top-oloswmh-forma-kai-keimeno..jpg

Οι αγαπημένες γόβες της πριγκίπισσας Diana από τα 90s επιστρέφουν και εμείς τις υποδεχόμαστε

Shop the look:

DPG Network