Γκουρμέ παράδοση
ΝΑΓΙΑ ΚΩΣΤΙΑΝΗ
Το μενού της γαμήλιας δεξίωσης είναι ένα από τα σημαντικότερα θέματα στην οργάνωση του γάμου, μιας και πρέπει να καλύπτει όλα τα γούστα και τις ορέξεις, να είναι νόστιμο, ευπαρουσίαστο και, ιδανικά, ξεχωριστό. Όσον αφορά στην κατηγορία των ορεκτικών, έχουμε να σας προτείνουμε μια ιδέα που συνδυάζει όλα τα παραπάνω, ενώ δεν είναι παρά μια πιο ιδιαίτερη εκδοχή μιας εντελώς παραδοσιακής συνταγής. Γεμίστε μικρά μπολάκια, σαν αυτά που μοιράζουν τα δείγματα στα deli, με χωριάτικη σαλάτα σε «μινιόν» μέγεθος, συνοδευόμενα από μικρά ξύλινα πιρουνάκια. Οι ποσότητες πρέπει να είναι ακριβώς όσες χρειάζονται για να καλυφτούν όλες οι γεύσεις που προσφέρει η χωριάτικη, χωρίς όμως υπερβολές, μιας και αυτό θα είναι μόνο το ορεκτικό που θα συνοδεύει τα πρώτα ποτά. Συν τις άλλοις, το πιάτο πρέπει να έχει μια χάρη και εκλεπτυσμένη παρουσίαση. Οι καλεσμένοι σας όχι μόνο θα εντυπωσιαστούν, αλλά και σίγουρα θα ικανοποιηθούν μιας και μιλάμε για ένα από τα πιο αγαπημένα και κλασσικά ελληνικά πιάτα.