H έξυπνη χρήση του μικρού καπέλου σομπρέρο στα μπουκάλια tequila θα σε κάνει να πεις «αλήθεια τώρα;»

H έξυπνη χρήση του μικρού καπέλου σομπρέρο στα μπουκάλια tequila θα σε κάνει να πεις «αλήθεια τώρα;»
Pixabay

«Μου ανατίναξε το μυαλό» είπε ένας user για το life hack με το μικροσκοπικό κόκκινο μεξικάνικο καπέλο. 

Όσο ζεις μαθαίνεις και η αλήθεια είναι ότι χάρη στα social media μαθαίνουμε συνεχώς πολλά πράγματα. Με αφορμή την Ημέρα Τεκίλας του τιμάται κάθε 24 Ιουλίου μάθαμε κάποια ενδιαφέροντα πράγματα για το αγαπημένο ποτό που καταναλώνεται είτε με πάγο, είτε ως σφηνάκι ή ως μέρος ενός κοκτέιλ όπως η μαργαρίτα.

Ανεξάρτητα από τον τρόπο που προτιμάει κανείς να πίνει το ποτό του, σίγουρα θα έχει δει διάφορα μπουκάλια που είναι γνωστά για την εμβληματική τους εμφάνιση όπως αυτό που στο καπάκι έχει το μικρό καπέλο σομπρέρο.

Η ώρα της ημέρας που πρέπει να ποτίζεις τα φυτά σου για να αποφύγεις τις ζημιές δεν είναι το πρωί

Στην κορυφή, λοιπόν, κάποια μπουκάλια διαθέτουν ένα σομπρέρο (μεξικάνικο καπέλο) για να σηματοδοτήσουν τη μεξικανική τους προέλευση και τώρα αποδεικνύεται ότι υπάρχει ένας καλός λόγος γι' αυτό. Στο X, πρώην Twitter, ο χρήστης @J4ckmull αποκάλυψε: «Σήμερα έμαθα ότι το σομπρέρο στην κορυφή του μπουκαλιού της τεκίλα ήταν για να μπορείς να αλατίσεις το ποτήρι σου».

Πιστεύεται ότι ο σχεδιασμός του μικροσκοπικού σομπρέρο είναι ιδανικός για να γεμίσει με αλάτι, επιτρέποντάς μας να ρίξουμε το σφηνάκι μας στην εσοχή. Το κόλπο αφήνει το χείλος του ποτηριού μας ελαφρά πασπαλισμένο με αλάτι, προετοιμάζοντάς το τέλεια για ένα σφηνάκι.

Σε ένα σχόλιο που ακολούθησε, ο χρήστης αστειεύτηκε: «Μην λέτε ψέματα, ξέρετε ότι όλοι νομίζατε ότι ήταν απλώς ένα χαριτωμένο σομπρέρο για το μπουκάλι σας».

Το life hack προκάλεσε ...πολιτισμικό σοκ αλλά και εκατοντάδες retweets.

«Μου ανατίναξε το μυαλό» είπε ένα χρήστης ενώ κάποιος άλλος πρόσθεσε, «Μόλις ανακάλυψα ότι το μικρό σομπρέρο στο μπουκάλι της τεκίλα είναι για να στύψεις το λάιμ σου και να επικαλύψεις το ποτήρι του σφηνάκι σου με αλάτι. Έπαθα πλάκα».

Γιατί το χρήμα προσελκύει χρήμα και 9 τρόποι για να έρθει στη ζωή σου

pexels-polina-kovaleva-9095780.jpg