Στη Διάφανη Αγάπη έχουμε μεγάλη αλλαγή στη ζωή της Άννας: Το φιλί και το νέο love story

Κατερίνα Μπούσιου
Στη Διάφανη Αγάπη έχουμε μεγάλη αλλαγή στη ζωή της Άννας: Το φιλί και το νέο love story

Ανδρέας Κωνσταντίνου και Χαρά Μάτα Γιαννάτου ετοιμάζονται να γίνουν το νέο ζευγάρι στη Διάφανη Αγάπη. 

Η Διάφανη Αγάπη επιστρέφει στο εβδομαδιαίο ραντεβού της με το κοινό. Η σειρά έκανε αίσθηση από το 1ο επεισόδιο για την πρωτοτυπία της και συνεχίζει ακάθεκτη και με σχετικά καλές επιδόσεις στην τηλεθέαση.

Πλέον μπαίνουμε στην ουσία της υπόθεσης. Το ποιος δολοφόνησε τον Στέφανο από το ποιος τον ήθελε να πεθάνει έχει μία διαφορά. Προς το παρόν ως φάντασμα θα ζήσει μία απογοήτευση. Η Άννα βρίσκει παρηγοριά στον άνθρωπο που ποτέ δεν συμπάθησε ο Στέφανος. Εντάξει, όλοι οι υπόλοιποι λατρεύουμε τον Ανδρέα Κωνσταντίνου.

Η Φωτεινή στο πλευρό του, η Άννα στην αγκαλιά του Αντώνη

Ο Βασίλης Ρίσβας και η Δήμητρα Σακαλή που έχουν κάνει την ελληνική προσαρμογή του σεναρίου της σειράς Διάφανη Αγάπη, έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά και αυτό ήδη φάνηκε στα τρία πρώτα επεισόδια. Διάλογοι με ενδιαφέρον, πλοκή με σημασία.

Διάφανη Αγάπη: Τα 3 λεπτά που ανέτρεψαν τα πάντα και έκαναν το Χ να μιλά για τη σειρά της χρονιάς

Τώρα που πλέον μπαίνουμε στην ουσία της ιστορίας, αυτά τα στοιχεία είναι σημαντικά στο να είναι στο υψηλότερο επίπεδο. Ο Στέφανος πλέον ως φάντασμα έχει την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια της Φωτεινής. Τώρα που τον συνήθισε στη ζωή της, της κάνει καλό η παρέμβασή του σε αρκετά πράγματα. Αλλάζει και η ίδια σταδιακά και έρχεται πιο κοντά με τον Δημήτρη Αριανούτσο. Σε όποια σειρά παίζει ο ηθοποιός, έχει πάντα έναν κομβικό ρόλο. Άρα να περιμένεις κάτι να συμβεί από εκείνον.

diafani_arianoutsos.jpg

Σύντομα η Φωτεινή θα ζητήσει τη βοήθεια του Στέφανου για να βρει το τι συνέβη με τους γονείς της. Προετοιμάζεται η εμφάνιση της Άννας Μάσχα.

Από την άλλη πλευρά η Άννα προσπαθεί να βρει παρηγοριά στον πιο λάθος άνθρωπο, στον εισαγγελέα Πετράτο, δηλαδή στον Ανδρέα Κωνσταντίνου. Τα κλειδιά του σπιτιού που βρήκε και φέρεται ότι ήταν του Στέφανου, της βάζουν υποψίες πως υπήρχε το διάστημα που ήταν σε διάσταση, μία άλλη γυναίκα στη ζωή του.

Φαίνεται βέβαια όλο αυτό λίγο παράλογο, αλλά όχι απίθανο. Ως αστυνομικός είχε μία κρυφή ζωή, αλλά προφανώς χωρίς να υπάρχει τίποτε μεμπτό.

Το φιλί που δίνει η Άννα στον Πετράτο, είναι η αρχή μίας σχέσης. Έχουμε και τα ντοκουμέντα.

Xara-Mata-Giannatoy-Andreas-Kwnstantinoy.jpg

Ωστόσο θα υπάρχει μία επιφύλαξη της Άννας σε αυτό τον έρωτα. Δεν είναι έτοιμη ακόμη και από την άλλη πλευρά θα λάβει και δεύτερο μήνυμα από τη Φωτεινή μέσω στου Στέφανου που θα την πάει πάλι λίγο στο παρελθόν. Βασικά θα την κινητοποιήσει στο να αναζητήσει τον δολοφόνο του.

Σε αυτό δεν θα έχει τόσο εύκολα τη βοήθεια του Πετράτου ως εισαγγελέα. Άλλωστε για εκείνον η υπόθεση θεωρείται τελειωμένη.

DPG Network