Οι αδερφές Φουρέιρα ποζάρουν μαζί με τη νέα τους αδερφή Μαρία μετά το πάρτι για το μωρό που έρχεται

Οι αδερφές Φουρέιρα ποζάρουν μαζί με τη νέα τους αδερφή Μαρία μετά το πάρτι για το μωρό που έρχεται

Μετά τα πρώτα stories, η Μαρία, η αγαπημένη του Γιώργου Φουρέιρα πρόσθεσε τις αγαπημένες φωτογραφίες της από το πάρτι για την αποκάλυψη του φύλου του μωρού που κυοφορεί.

Από χθες (29/6/24) η Ελένη Φουρέιρα καλωσόρισε τον ανιψιό της που θα έρθει σε λίγους μήνες στον κόσμο στην ομάδα ποδοσφαίρου της οικογένειας, με ένα story!

Βλέπεις, όλες οι αδερφές Φουρέιρα συγκεντρώθηκαν στο πάρτι για την ανακοίνωση του φύλου του μωρού που περιμένει ο μοναδικός αδερφός της οικογένειας Φουρεράι.

https://www.instagram.com/p/C82QC5uNa0U/

Η Ελένη έχει δύο αδερφές (την Ιωάννα και την Μαργαρίτα) και έναν αδερφό, τον Γιώργος, με τους οποίους διατηρεί τις καλύτερες δυνατές σχέσεις.

Άλλωστε, προτού ακόμα αποκτήσει τον γιο της Ερμή, η Ελένη λάτρευε τα ανίψια της παιδιά της Μαργαρίτας και της Ιωάννας.

Γενέθλια για τον ανιψιό της Ελένης Φουρέιρα και η θεία του βρέθηκε στο πάρτι γενεθλίων

Παλαιότερα, η Ιωάννα Φουρέιρα που έχει αποκτήσει δύο γιους, τον Βασίλη και τον μικρό Μάξιμο, είχε αποκαλύψει σε δήλωσή της πως η αδερφή της Ελένη είναι η πιο γλυκιά θεία, δε χαλάει ποτέ χατίρι στα ανίψια της και βρίσκει πάντα χρόνο για να παίξει μαζί τους και να κάνει ό,τι της ζητήσουν.

Έτσι και στο πάρτι αυτό, η Ελένη ήταν εκεί και τα στιγμιότυπα που δημοσίευσε η mom to be Μαρία μαζί με τις αδερφές του αγαπημένου της, δείχνουν πώς καλοδέχτηκαν οι αδερφές, τη νέα τους αδερφή.

Η Ελένη Φουρέιρα είπε πως με το νέο μέλος στην οικογένειά της φτιάχνουν ποδοσφαιρική ομάδα

Μαρία και Γιώργος είναι αρραβωνιασμένοι τα τελευταία δύο χρόνια, με τον αδερφό της Ελένης να έχει ιδιωτικό προφίλ αλλά την αγαπημένη του να δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες από τις ξεχωριστές στιγμές τους.

https://www.instagram.com/p/C81IrGcNSQv/

Η Ελένη μάλιστα, στο σχόλιο της mom to be για το πόσο αγαπά την οικογένεια Φουρέιρα, απάντησε με ένα σχόλιο.

maria.jpg

Η Ελένη γεννήθηκε στο Φιέρι της Αλβανίας και σε ηλικία πέντε ετών εγκαταστάθηκε με την οικογένειά της στον Αυλώνα, ώσπου σε ηλικία δέκα ετών μετανάστευσαν τελικά στην Ελλάδα. Ο πατέρας της ονομάζεται Κριστάκ και είναι οικοδόμος ενώ η μητέρα της Μαριέττα και είναι μοδίστρα.

Οι αδερφές Φουρέιρα είναι ενωμένες σαν μια γροθιά

Η Ιωάννα Φουρέιρα είναι πάντα στο πλευρό της αδερφής της, για την οποία πάντα καμαρώνει και στα social media. Το ίδιο είχε κάνει και όταν η Ελένη είχε εμφανιστεί στην Time Square της Νέας Υόρκης. Η αδερφή της, Ιωάννα, πανηγύρισε για τη διάκριση της αδερφής της με τον δικό της τρόπο.

https://www.instagram.com/reel/C8PRosnNzX6/

Στο Instagram account της, ανέβασε τη φωτογραφία από την Times Square και τη συνόδευσε με το gif «proud of you» (περήφανη για εσένα), ενώ έγραψε και το caption «μη διαχειρίσιμο». Όλες μαζί ήταν στγο πλευρό της Ελένης και στην πρόσφατη βάπτιση του γιου της Ερμή. Όπως ήταν άλλωστε και ο αδερφός της τραγουδίστριας μαζί με την αγαπημένη του Μαρία, η οποία και τότε πόζαρε με φουσκωμένη κοιλίτσα.

https://www.instagram.com/p/C7_QSVktXT8/