Μαρία Ηλιάκη: Οι διακοπές στα Χανιά και η απρόσμενη «έκπληξη» που βρήκε στο σπίτι της πεθεράς της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Μαρία Ηλιάκη: Οι διακοπές στα Χανιά και η απρόσμενη «έκπληξη» που βρήκε στο σπίτι της πεθεράς της

Μπορεί η Μαρία Ηλιάκη στο fun βίντεο με τον Στέλιο Μανουσάκη να μην πήγε διακοπές εξαιτίας της δουλειάς του, στην πραγματική ζωή όμως οι δυο τους με την Κατερίνα τους βρίσκονται στα Χανιά.

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές σε έναν τόπο που αγαπούν πολύ κι έμελλε να είναι και σημαδιακός για τη γνωριμία τους. Αναφερόμαστε φυσικά στην Κρήτη, απ' όπου και οι δύο έχουν καταγωγή.

Ηλιάκη-Μανουσάκης γιορτάζουν 6 χρόνια μαζί με μια σπάνια photo και την πιο γλυκιά παραδοχή

Η Μαρία Ηλιάκη γεννήθηκε στο Ηράκλειο, ενώ ο σύζυγός στα Χανιά. Έτσι, λοιπόν το ζευγάρι μαζί με την 3χρονη κόρη τους, Κατερίνα κάθε καλοκαίρι περνούν χρόνο στο νησί αλλά και στο πατρικό του γυναικολόγου, το οποίο διαθέτει μια μεγάλη αυλή, την οποία έχουν «καταλάβει» τα παιχνίδια της μικρής, όπως είδαμε από την ανάρτηση της παρουσιάστριας στο Instagram.

Η κάπως τρομακτική έκπληξη που περίμενε την Μαρία Ηλιάκη στο σπίτι της πεθεράς της

Σε επόμενο Instagram story της η Μαρία Ηλιάκη έδειξε στους followers της τί ήταν αυτό που ανακάλυψε στο σπίτι της πεθεράς της και θα έκανε σίγουρα κάθε έναν από εμάς να τρομάξει.

Αυτό που όπως, θα δεις βρήκε η παρουσιάστρια ήταν κάποιες κούκλες χωρίς τα ρουχαλάκια τους και με κάποιες μικροφθορές, που κάλλιστα θα μπορούσαν να είναι τα props σε ταινία θρίλερ.

Η αλήθεια είναι πως σε πολλά πατρικά υπάρχουν τέτοιου είδους παιχνίδια, τα οποία για κάποιο λόγο όταν ήμασταν μικροί δεν τα προσέχαμε καθόλου και βρίσκονται στην κατάσταση που βρέθηκαν και στο πατρικό του Στέλιου Μανουσάκη.

Το fun βίντεο της Μαρίας Ηλιάκη για τη ζωή με έναν γυναικολόγο

Ο Στέλιος Μανουσάκης είναι γνωστό ότι είναι γυναικολόγος. Μάλιστα, με την Μαρία Ηλιάκη είχαν για αρκετά χρόνια σχέση εξ αποστάσεως, αφού εκείνος εργαζόταν σε μαιευτική κλινική στην Ελβετία.

Όταν ήρθε ωστόσο, στον κόσμο η κόρη τους, ο Στέλιος Μανουσάκης μετακόμισε μόνιμα στην Ελλάδα, ανοίγοντας εδώ το δικό του ιατρείο, για να είναι μαζί με τις δύο γυναίκες της ζωή του.

Η Μαρία Ηλιάκη μαθαίνει στην κόρη της νέα χόμπι & αποδεικνύει πως είναι η πιο cool μαμά της showbiz

Πριν φύγουν για τα Χανιά, η Μαρία Ηλιάκη μέσα από ένα βίντεο με guest star τον ίδιο έδειξε στους followers της με απλό τρόπο πώς είναι η ζωή με έναν γυναικολόγο και πόσο διαφορετικές οι καλοκαιρινές διακοπές.

Όπως θα δεις στο συγκεκριμένο βίντεο το ταξίδι που είχαν οργανώσει με τον σύζυγό της ακυρώνεται τελευταία στιγμή, γιατί «σπάνε τα νερά» μιας ασθενούς του.

https://www.instagram.com/reel/C-XlU-Qigkx/

Δεν ξέρουμε αν έχει τύχει κάτι τέτοιο στο ζευγάρι, πάντως η Μαρία Ηλιάκη είναι πάντα πολύ υποστηρικτική προς τον σύζυγό της.