Μαρία Αντωνά: Το φωτογραφικό άλμπουμ στη Μύκονο με τον Γιώργο Λιάγκα και οι ευχές για τη γιορτή της

Μαρία Αντωνά: Το φωτογραφικό άλμπουμ στη Μύκονο με τον Γιώργο Λιάγκα και οι ευχές για τη γιορτή της

Οι κοινές διακοπές Γιώργου Λιάγκα και Μαρίας Αντωνά στη Μύκονο και τα σχόλια των διαδικτυακών τους φίλων.

Τις διακοπές της φαίνεται να περνά η Μαρία Αντωνά στη Μύκονο και δεν είναι μόνη της. Αυτό είναι το πρώτο καλοκαίρι με τον Γιώργο Λιάγκα και οι δυο τους δείχνουν να περνούν πολύ όμορφα μαζί.

Ανανεωμένοι και χαμογελαστοί, έτσι φαίνεται να περνούν ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά στη Μύκονο, ύστερα από τη διαμονή τους στην Τήνο. Το νέο ζευγάρι μετρά μόλις τρεις μήνες σχέσης και αυτό το διάστημα βρίσκεται στη Μύκονο, ενώ νωρίτερα είχε περάσει αρκετές ημέρες στην Τήνο.

Και οι δύο έχουν επιλέξει να κρατήσουν χαμηλούς τόνους από τα φώτα της δημοσιότητας. Αν και δεν έχουν μιλήσει δημόσια για τη σχέση τους και αποφεύγουν να δημοσιεύουν κοινές φωτογραφίες τους στα social media, όλα μαρτυρούν πως περνούν μαζί το φετινό καλοκαίρι. Εδώ και καιρό, μάλιστα, ανεβάζουν φωτογραφίες και αναρτήσεις σε ίδιους προορισμούς, επιβεβαιώνοντας τη σχέση τους. Tα στιγμιότυπα του φωτογραφικού φακού από τις βαρκάδες τους στον Πόρο, όπως και η απάντηση της Μαρίας Αντωνά στην κάμερα ότι συμβαίνει μεταξύ τους «ό,τι βλέπουμε» δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης.

Παρ' όλα αυτά και οι δύο προσπαθούν να είναι διακριτικοί και εξαιτίας των παιδιών του παρουσιαστή. Γι' αυτό και δεν βλέπουμε πουθενά κάποιο tag στις αναρτήσεις τους ή κάποια κοινή τους φωτογραφία.

Ο Γιώργος Λιάγκας ζει για τη θάλασσα: Oι διακοπές στην Τήνο και η καινούρια του «φίλη»

Το φωτογραφικό τους άλμπουμ στη Μύκονο

Με μια φωτογραφία στο Instagram ενημέρωσε ο Γιώργος Λιάγκας τους διαδικτυακούς του φίλους ότι βρίσκεται στο νησί των ανέμων. Στη selfie του, αν και αρχικά μπορούμε να δούμε μόνο τον ίδιο μπροστά από τη θάλασσα, στην πραγματικότητα παρατηρώντας καλύτερα τα γυαλιά ηλίου του, φαίνεται απέναντί του η νέα του σύντροφος.

Ο ίδιος έγραψε στη φωτογραφία «Πάμε γι' άλλα», έχοντας αφήσει πίσω του το εξοχικό στην Τήνο, για να συνεχίσει το καλοκαίρι του στη Μύκονο.

liagkas.png

Ο γνωστός παρουσιαστής της πρωινής ζώνης έχει επίσης ανεβάζει μερικές ακόμη φωτογραφίες από τη Μύκονο, δείχνοντάς μας πώς περνάει εκεί τις διακοπές του.

Ο Γιώργος Λιάγκας αγαπά την Τήνο κι αυτό φαίνεται κάθε καλοκαίρι! Το δεύτερο εξοχικό στο νησί

Λίγο νωρίτερα, στην ίδια τοποθεσία με τον Γιώργο Λιάγκα, δημοσίευσε και η Μαρία Αντωνά μια σειρά από φωτογραφίες, επίσης έχοντας θέα το ηλιοβασίλεμα.

Η ραδιοφωνική παραγωγός έγραψε απλά τη λέξη «Στιγμές» στη λεζάντα της ανάρτησης, αποκαλύπτοντας όμως την τοποθεσία της.

https://www.instagram.com/p/C-qOCRZIq-S/

Ο Δεκαπενταύγουστος δεν είναι μια τυχαία ημέρα και η Μαρία Αντωνά στη Μύκονο γιορτάζει το όνομά της τη στιγμή που τα σχόλια στην ανάρτησή της έχουν γεμίσει με ευχές. Οι διαδικτυακοί της φίλοι της εύχονται τα καλύτερα τόσο για την ίδια, ενόψει της γιορτής της, όσο και για τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα.

Σε πολλά από αυτά τα σχόλια, η ραδιοφωνική παραγωγός έχει κάνει ήδη like, επιβεβαιώνοντάς μας έμμεσα τη σχέση της με τον παρουσιαστή και το κοινό τους καλοκαίρι.

Οι κοινές τους διακοπές στην Τήνο

Και οι δυο τους δεν δίστασαν να ανεβάσουν βίντεο και φωτογραφίες από το καλοκαίρι τους στην Τήνο, δείχνοντάς μας πόσο όμορφα περνούν στο νησί.

https://www.instagram.com/p/C-fX1wuIjTn/
https://www.instagram.com/p/C-LcRugo_JB/
https://www.instagram.com/p/C-A0ovLIYLv/
https://www.instagram.com/p/C98FAHeIVUq/

Μάλιστα, από το 2012 ξεκίνησε και επίσημα να φαίνεται η μεγάλη αγάπη που τρέφει ο Γιώργος Λιάγκας για το νησί της Τήνου.

Τη χρονιά εκείνη, ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 ενώ ήταν ακόμα παντρεμένος με τη Φαίη Σκορδά αποφάσισε να επενδύσει στο νησί των Κυκλάδων αγοράζοντας ένα εξοχικό εκεί, το οποίο και κράτησε και μετά το διαζύγιο από τη Φαίη.

Όμως, η μεγάλη αγάπη για την Τήνο, φαίνεται πως οδήγησε τον Γιώργο Λιάγκα να αποκτήσει ένα ακόμα ακίνητο, το οποίο κέρδισε σε πλειστηριασμό και το οποίο κόστισε στον παρουσιαστή 458.002 ευρώ. Ο ίδιος έκανε προσφορά στον πλειστηριασμό μόλις δύο ευρώ πάνω από την αρχική τιμή και έτσι το ακίνητο πέρασε στα χέρια του.

https://www.instagram.com/reel/C-N_o3uqeiu/
https://www.instagram.com/reel/C-TBPIDqKnT/
https://www.instagram.com/reel/C9-L7LzqAMB/