Μαρία Σολωμού - Mente Fuerte ξανά μαζί σε podcast μετά από 2 χρόνια και είπαν τι σχέση έχουν τελικά

Γεωργία Βλαχοπούλου
Μαρία Σολωμού - Mente Fuerte ξανά μαζί σε podcast μετά από 2 χρόνια και είπαν τι σχέση έχουν τελικά

Ο Mente Fuerte ήταν καλεσμένος στο podcast της Μαρίας Σολωμού και το μόνο σίγουρο είναι πως η χημεία τους πρωταγωνίστησε για άλλη μια φορά.

Δύο χρόνια μετά το πρώτο podcast που είχαν κάνει μαζί η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte, στην εκπομπή τότε της ηθοποιού Για Ελάτε στην Μαρία, έγινε το απόλυτο comeback, αφού ο γνωστός ράπερ ήταν καλεσμένος στη νέα σειρά podcast που κάνει η ηθοποιός με τίτλο Μια Νύχτα με την Μαρία.

Ο ίδιος δεν θα μπορούσε να αρνηθεί την πρόσκληση, αφού σχετίζεται άμεσα με το όλο concept έχοντας γράψει και τραγουδήσει το τραγούδι των τίτλων.

Σολωμού και Μπισμπίκης «το έζησαν» σαν έφηβοι στο live των Βανδή - Mente Fuerte και να τί ξεχώρισε

Σολωμού και Mente Fuerte αποκάλυψαν τι είδους σχέση έχουν

Ανάμεσα στα διάφορα που είπαν οι δυο πολύ καλοί φίλοι -αφού ποτέ δεν έχουν παραδεχτεί αν είναι ζευγάρι ή όχι- ήταν και το να σχολιάσουν πραγματικά ποια είναι τελικά η σχέση τους.

«Θέλω να πω σοβαρά, επειδή μάλλον θα το πάρουν οι εκπομπές, για τη σχέση μας που πολλές φορές σε ρωτάνε. Θεωρώ ότι αν ήθελε ένας από τους δυο μας να βγει να πει “α, το κορίτσι μου” κι αυτά, θα το είχαμε κάνει. Το ότι επιλέγουμε να ανεβάζουμε πράγματα μαζί, είτε κάνουμε παρέα, είτε κάνουμε σεξ, είτε οτιδήποτε είναι δικό μας πρόβλημα που δε θέλουμε να το πούμε», είπε αρχικά ο Mente Fuerte με τη Μαρία Σολωμού να συμφωνεί σε αυτό το σημείο.

Ο γνωστός ράπερ ωστόσο, συνέχισε λέγοντας μεταξύ σοβαρού κι αστείου:

«Και εγώ σέβομαι το γεγονός ότι επειδή είσαι πάρα πολύ μεγαλύτερή μου, δε θες να πεις ότι τα έχουμε γιατί ντρέπεσαι και φοβάσαι τη μαμά σου».

Εκεί η Μαρία Σολωμού ανέλαβε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους μάλλον απαντώντας: «Δε ντρέπομαι απλά δε τα έχουμε».

Ο διάλογος συνεχίστηκε με την Μαρία Σολωμού να λέει πως δεν νιώθει δεσμευμένη και να ρωτάει τον ίδιο αν είναι δεσμευμένος, καταλήγοντας στο ότι είναι ελεύθερος τελικά.

Τα σχόλια για τη χημεία τους και το πόσο ταιριαστοί είναι

Η αλήθεια είναι πως τόσο η ηθοποιός όσο και ο ράπερ έχουν το δικαίωμα να έχουν ό,τι είδους σχέση θέλουν εν έτει 2024 ειδικά που δεν υπάρχει σαν έννοια μόνο το δεσμευμένος και το ελεύθερος.

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι δυο τους έχουν πολύ καλή χημεία, ταιριάζει το χιούμορ τους και είναι απολαυστικοί κάθε φορά που τους βλέπουμε μαζί.

Αυτό πρόσεξαν και όσοι είδαν το συγκεκριμένο podcast.

Η σχέση τους με ουσίες και εθισμούς

Kατά τη διάρκεια του podcast ο Μente Fuerte και η Μαρία Σολωμού μπήκαν και στο τζακούζι που υπήρχε στην ταράτσα που γινόταν το γύρισμα κι εκεί ο ράπερ πήρε εκείνος συνέντευξη από την καλή του φίλη, ρωτώντας την μάλιστα και για τις καταχρήσεις.

«Με έχεις δει ποτέ να παίρνω ναρκωτικά; Δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου κόκα. Έκανα φούντα όταν ήμουν μικρή, έχω πιει το μαυράκι μου όταν ήμουν μικρή αλλά από ένα σημείο και μετά φοβήθηκα. Στα 25 νομίζω ήταν η τελευταία φορά. Κάποια στιγμή χάνεται η μπάλα, άρχισαν κάτι κρίσεις πανικού και εκ τότε δεν έχω ξαναπιεί» είπε η Μαρία Σολωμού με εκείνον να απαντά «Κι εγώ έκοψα το μαύρο στα 18 μου γι’ αυτό το λόγο».

mentefuerte_official_1692454346_3172859482970599561_219915562-(1).jpeg

«Θεωρώ ότι αυτή η φήμη βγήκε σε πολύ συγκεκριμένη περίοδο της ζωής μου που συναναστρεφόμουν με κάποιον άνθρωπο που ταίριαζε σαν εικόνα να φαντάζονται οι άλλοι τέτοια. Ο λόγος που δεν έχω πάρει ποτέ κόκα και δεν έχω δοκιμάσει ποτέ και δεν μου αρέσουν τα ναρκωτικά καθόλου είναι γιατί τα φοβάμαι», πρόσθεσε στη συνέχεια η ηθοποιός.

Ο Μente Fuerte από την άλλη μιλώντας για τον εαυτό του εξήγησε:

«Εγώ έχω δοκιμάσει τα πάντα. Στα 18 τα έκοψα όλα, ακόμα και το κανονικό τσιγάρο. Είμαι πολύ κατά, δε βγαίνει κάτι καλό από όλο αυτό. Και το ότι ξεχνάω θεωρώ ότι έπαιξε το ρόλο του αυτό. Πήγαινα σχολείο για να πιώ μαύρο. Όλοι νομίζουν ότι τα πίνω όλα, όταν λέω ότι δεν πίνω τίποτα, με κοιτάνε καλά καλά».