Πώς η Margot Robbie ετοιμάζεται να υποδεχτεί το πρώτο της παιδί πολύ σύντομα

Πατούλια Κατερίνα
Πώς η Margot Robbie ετοιμάζεται να υποδεχτεί το πρώτο της παιδί πολύ σύντομα
Copyright 2024 The Associated Press. All rights reserved

Η Margot Robbie ετοιμάζεται να υποδεχτεί το πρώτο της παιδί αλλά τα επόμενα επαγγελματικά βήματα της είναι ήδη έτοιμα. 

Δέκα χρόνια μετά το ξεκίνημα της σχέσης της με τον Tom Ackerley, η Margot Robbie είναι έτοιμη να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Margot Robbie: Στο κόκκινο χαλί για πρώτη φορά με φουσκωμένη κοιλιά και κάποιοι προέβλεψαν το φύλο

«Έτοιμη να γίνει μαμά για πρώτη φορά η Margot»

Η σταρ της ταινίας Barbie, περνάει χρόνο στο Λος Άντζελες και προετοιμάζεται για τον ερχομό του μωρού της, όπως τόνισε πηγή του PEOPLE και συμπλήρωσε:

«Η Μάργκοτ ανυπομονεί και ο Τομ ήθελαν να γίνουν γονείς εδώ και πολύ καιρό και είναι κάτι παραπάνω από ευτυχισμένοι. Η οικογένεια σημαίνει πολλά και για τους δύο και ήξεραν από νωρίς στη σχέση τους ότι το να είναι γονείς ήταν κάτι που ήθελαν πραγματικα».

Τον Ιούλιο του 2024, πολλές πηγές επιβεβαίωσαν ότι η Robbie και ο σύζυγός του Tom Ackerley περίμεναν το πρώτο τους παιδί ενώ αργότεραν υπήρξαν και οι πρώτες φωτογραφίες της ηθοποιού με φουσκωμένη κοιλίτσα.

https://www.instagram.com/p/DAU4xy_uH5V/

H Margot νιώθει και δείχνει εκπληκτική, είναι συνήθως μια από τις πιο σκληρά εργαζόμενες ηθοποιούς στο Χόλιγουντ και φαίνεται να απολαμβάνει τον λίγο χρόνο που έχει μακριά από τα γυρίσματα τώρα.

https://www.instagram.com/p/C_g3QbSupeC/

Η Robbie πάντως έχει πολλά έργα υπό ανάπτυξη, όπως το «A Big Bold Beautiful Journey» με τον Colin Farrell και τη Phoebe Waller-Bridge ενώ μαζί με τη συνίδρυση της εταιρείας παραγωγής LuckyChap με τον σύζυγό της Ackerley, έχει λανσάρει και ένα νέο gin, το Papa Salt.

Προτού ανακοινωθεί η εγκυμοσύνη, κανείς - ακόμα και στα γυρίσματα του A Big Bold Beautiful Journey- δεν είχε υποψιαστεί πως η Robbie περιμένει το πρώτο της παιδί.

«Η Ρόμπι ήταν σούπερ επαγγελματίας και συγκεντρωμένη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, ήταν ήδη σε προχωρημένη εγκυμοσύνη αλλά δεν φαινόταν κάτι», τόνισε πηγή του People.

Η Robbie και ο Ackerley είναι μαζί από το 2014, ενώ η πρώτη του συνάντηση έγινε το 2013 στα γυρίσματα του Suite Française, όπου εκείνος ήταν βοηθός σκηνοθέτη, ενώ το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια ιδιωτική τελετή στη Χρυσή Ακτή της Αυστραλίας τον Δεκέμβριο του 2016 και οι δύο έχουν κρατήσει τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η ίδια είχε αναφερθεί σε συνέντευξη της στη Vogue το 2016 για τη γνωριμία και τη σχέση τους λέγοντας:

«Μου άρεσε να είμαι μόνη, οι σχέσεις μου προκαλούσαν εμετό και μετά όλα άλλαξαν, ήμασταν φίλοι για καιρό, τον αγαπούσα πάντα αλλά πίστευα πως δεν θα με αγαπήσει, έλεγα να μην κάνω τα πράγματα παράξενα. Και μετά ήμασταν μαζί και όλα βγάζουν νόημα».

Η σταρ του Suicide Squad έδειξε για πρώτη φορά τη φουσκωμένη της κοιλίτσα στις 9 Σεπτεμβρίου 2024, σε μια προβολή της ταινίας «My Old Ass», παραγωγής LuckyChap.

DPG Network