Friday beauty tip: Πώς θα εξαφανίσεις τους μαύρους κύκλους με ένα κόκκινο lip balm

Ευαγγελία Αλπίδου
Friday beauty tip: Πώς θα εξαφανίσεις τους μαύρους κύκλους με ένα κόκκινο lip balm
Matteo Scarpellini/launchmetrics.com/spotlight

Επιπλέον, άλλο ένα θετικό που προσφέρει το lip balm στην ευαίσθητη περιοχή κάτω από τα μάτια είναι η βαθιά ενυδάτωση.

Το δέρμα γύρω από τα μάτια είναι πάρα πολύ λεπτό και συγχρόνως ευαίθητο. Αυτό σημαίνει ότι οποιαδήποτε κούραση τσουπ... εμφανίζεται! Και έτσι την επόμενη ημέρα ξυπνάς και έχεις δύο καινούργιους φίλους στο πρόσωπο σου. Και φυσικά, αναφέρομαι στους μαύρους κύκλους.

Όσο concealer και foundation κι αν εφαρμόσεις, αντί να εξαφανίζονται, τονίζονται ακόμα περισσότερο. Μην απογοητεύεσαι! Οι beauty lovers στο TikTok βρήκαν το απόλυτο hack το οποίο κάνει τους μαύρους κύκλους, παρελθόν!

Θες φρύδια με τέλειο σχήμα και όγκο; 6 διάφανα gel που δεν θα σε απογοητεύσουν

N-21-bks-F24-064.jpg

Στο παρακάτω TikTok video που έχω παραθέσει, θα δεις ακριβώς τα βήματα για να το πετύχεις κι εσύ. Είσαι έτοιμη να κρατήσεις σημειώσεις;

Το κόκκινο χρώμα εξουδετερώνει τους μαύρους κύκλους

Για αρχή θα χρειαστείς ένα lip balm σε cherry απόχρωση, δηλαδή σε κόκκινο χρώμα. Γιατί; Το κόκκινο χρώμα εξουδετερώνει τις αποχρώσεις που παίρνει το δέρμα κάτω από τα μάτια, και στην ουσία δημιουργεί έναν «λευκό» καμβά, επάνω στον οποίο έρχεται μετά το concealer να κάνει τα δικά του μαγικά.

Όπως κατάλαβες, αφού εφαρμόσεις το lip balm κάτω από τα μάτια, στη συνέχεια τοποθετείς λίγο προϊόν από το concealer, ταμπονάρεις με τα δάχτυλά σου ή με τη βοήθεια ενός πινέλου και...Voilà! Οι μαύροι κύκλοι και η κούραση θα έχουν «εξαφανιστεί».

Επιπλέον, άλλο ένα θετικό που προσφέρει το lip balm στην ευαίσθητη περιοχή κάτω από τα μάτια είναι η βαθιά ενυδάτωση.

Μία δοκιμή θα σε πείσει! Μην φεύγεις! Στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικά από τα καλύτερα lip balm που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Έχουν έντονο χρώμα, τέλειο άρωμα και θα σε βοηθήσουν να φωτίσεις το βλέμμα σου. Ρίξε μία ματιά...

Πώς θα πετύχεις νεανική όψη στην επιδερμίδα μόνο με ένα ρουζ -6 υγρά blush για να διαλέξεις