Summer nudes! Αυτά τα nude μολύβια χειλιών ταιριάζουν σε όλες τις επιδερμίδες

Ευαγγελία Αλπίδου
Summer nudes! Αυτά τα nude μολύβια χειλιών ταιριάζουν σε όλες τις επιδερμίδες
Matteo Scarpellini/Imaxtree.com

Είτε μαυρίζεις πολύ, είτε δεν μαυρίζεις καθόλου, είτε είσαι ξανθιά ή μελαχρινή, τα nude μολύβια χειλιών θα γίνουν ένα με τον τόνο της επιδερμίδας σου.

Το nude μολύβι στα χείλη, είναι πασπαρτού. Πρέπει να υπάρχει τουλάχιστον ένα nude μολύβι χειλιών στο νεσεσέρ σου, γιατί είναι κατάλληλο για κάθε εποχή του χρόνου.

Βλέπεις, το nude είναι πολύ φυσικό και ταιριάζει σε όλες. Μπορεί να φορεθεί με οποιαδήποτε απόχρωση κραγιόν, ακόμα και με το φλογερό κόκκινο! Η εφαρμογή του είναι τόσο εύκολη, που μπορείς να το εφαρμόσεις επάνω στα χείλη ακόμα και χωρίς καθρέφτη και το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό!

Διστάζεις να κόψεις τα μαλλιά σου κοντά; 5 bob cuts που θα σε πείσουν να πάρεις την απόφαση

Αν θες να δώσεις extra όγκο, μπορείς να σχεδιάσεις το περίγραμμα των χειλιών σου ένα χιλιοστό πιο έξω από τη φυσική γραμμή τους και αμέσως να αποκτήσεις σαρκώδη χείλη.

Off-White-bks-F24-045.jpg

Είτε μαυρίζεις πολύ, είτε δεν μαυρίζεις καθόλου, είτε είσαι ξανθιά ή μελαχρινή, τα nude μολύβια χειλιών θα γίνουν ένα με τον τόνο της επιδερμίδας σου. -Για να καταλάβεις, πριν εφαρμόσω το κραγιόν ή το lip gloss επάνω στα χείλη μου, τοποθετώ πρώτα ένα nude μολύβι χειλιών, γιατί τονίζει το περίγραμμα και διατηρεί παραπάνω το κραγιόν μου. Μία δοκιμή θα σε πείσει και θα με θυμηθείς!

Με μια ενδελεχή έρευνα αγοράς που έκανα, εντόπισα έξι υπέροχα και σταθερά nude μολύβια χειλιών, που μπορείς να χρησιμοποιήσεις είτε μόνα τους, είτε ως βάση κάτω από οποιαδήποτε απόχρωση κραγιόν και να κάνεις τα χείλη σου ακαταμάχητα!

6 nude μολύβια χειλιών που αξίζουν μια θέση στο νεσεσέρ σου

Έχεις μακριά μαλλιά; 4 κομψά χτενίσματα για τις ημέρες του καύσωνα