Shirt dress + σανδάλια: Η Σμαράγδα Καρύδη έχει βρει το τέλειο φόρεμα για τον Αύγουστο -Γεμάτο χρώμα

Shirt dress + σανδάλια: Η Σμαράγδα Καρύδη έχει βρει το τέλειο φόρεμα για τον Αύγουστο -Γεμάτο χρώμα

Άλλο ένα καλοκαίρι που βρίσκει τη Σμαράγδα στο αγαπημένο της νησί.

Μία πολύ ιδιαίτερη μέρα σήμερα για τη Σμαράγδα Καρύδη που έχει τα γενέθλιά της και συμπληρώνει τα πενήντα πέντε της χρόνια. Λιονταρίνα στο ζώδιο και στη ζωή θα μπορούσε να πει κανείς με την ίδια να έχει ξεκινήσει την καριέρα της ως μία από τις πιο όμορφες παρουσίες της εγχώριας υποκριτικής, η οποία όμως σταδιακά πέταξε από πάνω της τον τίτλο της μοιραίας και έγινε μία από εκείνες τις γυναίκες που δεν διστάζει να τσαλακωθεί και να αναλάβει ξεκαρδιστικούς ρόλους, όπως η θρυλική πλέον Ντάλια του «Παρά Πέντε». Ο Αύγουστος είναι ο αγαπημένος μήνας της δημοφιλούς ηθοποιού, όπως έχει εξομολογηθεί και η ίδια μέσα από μία πρόσφατη ανάρτησή της, αφού εκτός από μήνας των γενεθλίων της είναι και ο μήνας που τον περνάει στην Αίγινα.

Η Blake Lively ποζάρει στο εξώφυλλο της Vogue με το μυθικό κολιέ της Elizabeth Taylor

Photo-by-Smaragda-Karydi-on-June-24-2024.-May-be-an-image-of-3-people-sarong-sundress-ocean-and-coast..jpg

Το μικρό αυτό νησί έχει γίνει το ησυχαστήριό της, αφού εκεί απέκτησε πριν κάποια χρόνια ένα εξοχικό σπίτι με θέα τη θάλασσα, όπου και περνάει τις διακοπές της με τον Θοδωρή Αθερίδη. Εκεί βρίσκεται και αυτές τις μέρες και ανεβάζει όμορφες εικόνες από τις παραλίες της Αίγινας, τα ηλιοβασιλέματα και τα παιχνίδια με τον σκύλο της, τον Γιάννη. Αυτή η παιδική διάθεση που έχει είναι εξάλλου και αυτή που την κρατά τόσο όμορφη και λαμπερή.

https://www.instagram.com/p/C71wy29C8j_/

Το shirt dress της Σμαράγδας Καρύδη έχει το πιο ενδιαφέρον μοτίβο.

Μπορεί παλιότερα κατά τη διάρκεια των 90s η Σμαράγδα Καρύδη να έκανε πιο minimal επιλογές στο στυλ της, αλλά σήμερα τα πληθωρικά μοτίβα και τα έντονα χρώματα είναι πλέον η αδυναμία της. Αυτό μπορεί να το δει κανείς από τις επιλογές της τόσο στα βραδινά της looks, όσο και στα casual σύνολα που φοράει μέσα στο καλοκαίρι.

Photo-by-Smaragda-Karydi-on-August-01-2024.-May-be-an-image-of-1-person-dress-and-sundress..jpg

Μέσα στις προηγούμενες μέρες έκανε μια ανάρτηση με ένα shirt dress με κοντά μανίκια και όγκο στη φούστα που είχε το πιο ενδιαφέρον floral print που έχεις δει τελευταία. Με ροζ βάση είναι ένα φόρεμα διακοσμημένο με μεγάλα μπλε και κόκκινα λουλούδια, για αυτό και η Σμαράγδα το συνδύασε με κόκκινες παντόφλες με χοντρά λουριά.

Το παρεό είναι το μόνο item που παίρνουν στην παραλία οι Ελληνίδες celebrities -Πώς θα το φορέσουμε;

Photo-by-Smaragda-Karydi-on-August-01-2024.-May-be-an-image-of-1-person-dress-and-sundress.-(1).jpg

Η Ήβη Αδάμου πήγε Σαντορίνη και βρήκε το πιο stylish φόρεμα για ένα βράδυ στο νησί

Shop the look: