Στο pool party της Καρύδη στην Αίγινα, ο Αθερίδης και άλλοι φίλοι της έκαναν το πιο ωραίο δώρο

Στο pool party της Καρύδη στην Αίγινα, ο Αθερίδης και άλλοι φίλοι της έκαναν το πιο ωραίο δώρο

Η Σμαράγδα Καρύδη γιόρτασε τα 55α γενέθλιά της μαζί με τους πιο καλούς φίλους της, οι οποίοι ταξίδεψαν στην Αίγινα για να είναι εκεί στο pool birthday party της.


Η Σμαράγδα Καρύδη έκανε ένα μοναδικό pool birthday party στο σπίτι της στην Αίγινα και ήταν κυριολεκτικά όλοι εκεί για να τη τιμήσουν.

Η λατρεμένη ηθοποιός γιόρτασε τα 55α γενέθλιά της ανάμεσα στους ανθρώπους που αγαπάει πιο πολύ. Οι πιο καλοί της φίλοι ταξίδεψαν στην Αίγινα για να είναι εκεί στο pool birthday party που διοργανώθηκε στο σπίτι τους στο όμορφο νησί.

smaragda_karidi_official_1723306694_3431667733887653939_293987254.jpg

Και δεν έλειπε κυριολεκτικά κανείς Όλοι οι φίλοι και καλοί συνάδελφοι ήταν εκεί. Πρώτος απ' όλους φυσικά ήταν ο σύντροφός της, Θοδωρής Αθερίδης μαζί με την κόρη του Φωτεινή Αθερίδου, ο οποίος στις φωτογραφίες και τα βίντεο που δημοσίευσε η Σμαράγδα δεν έκρυψε την χαρά του αλλά και την αγάπη του για τη σύντροφό του.Εκεί είδαμε μεταξύ άλλων, τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, τον Κώστα Κόκλα, τον Πάνο Μουζουράκη, την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και πολλούς άλλους καλλιτέχνες.

H Σμαράγδα Καρύδη έγινε 55 και αποδεικνύει ότι κάθε ηλικία είναι ωραία όταν νιώθεις καλά με αυτή

Έτσι λοιπόν, χθες το βράδυ, η ηθοποιός γιόρτασε με έναν ξεχωριστό τρόπο και οι φίλοι της έβαλαν το λιθαράκι τους γι' αυτό! Ετοίμασαν λοιπόν μία υπέροχη τούρτα που είχε πάνω της μία φωτογραφία της Σμαράγδας Καρύδη και τη στόλισαν με πολλά κεράκια, μάλλον 55, όσα και η ηλικία της.

smaragda_karidi_official_1723306694_3431667733552110517_293987254.jpg

Η Σμαράγδα, χαρούμενη και ενθουσιασμένη σαν μικρό κοριτσάκι, γι' αυτό το υπέροχο event στο σπίτι της και τι όμορφες στιγμές που πέρασε με τους καλούς της φίλους, τη στιγμή που έσβηνε τα κεράκια θέλησε να τη μοιραστεί και με όλους τους φίλους της στο Instagram.

Έτσι, ανέβασε ένα πλήθος φωτογραφιών αλλά και βίντεο από το πάρτι, γράφοντας στη λεζάντα:

«Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας για χθες. Τα κεριά είναι πολλά και τ’αγαπάω όλα. Θα ήθελα άλλα τόσα. Μακάρι να μας έχει ο Θεός γερούς».

https://www.instagram.com/p/C-fu6UuC3bR/

Μετά το σβήσιμο των κεριών ακολούθησε διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Στο σπίτι στην Αίγινα διαθέτει και πισίνα την οποία η Σμαράγδα Καρύδη μαζί με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου τίμησαν δεόντως και μάλιστα βούτηξαν με τα ρούχα.

Shirt dress + σανδάλια: Η Σμαράγδα Καρύδη έχει βρει το τέλειο φόρεμα για τον Αύγουστο -Γεμάτο χρώμα

Η Σμαράγδα Καρύδη πιο όμορφη από ποτέ έλαμπε μέσα στο floral φόρεμά της

Η Σμαράγδα Καρύδη έλαμπε μέσα σε ένα καφέ floral midi φόρεμα. Τα μαλλιά της επέλεξε να τα κάνει φυσικά με έναν ελαφρύ κυματισμό στην απόχρωση που την έχουμε συνηθίσει τον τελευταίο καιρό και της ταιριάζει πολύ που δεν είναι άλλη από την ginger. Τέλος στο μακιγιάζ επέλεξε ένα πολύ ελαφρύ σε γήινους τόνους, ωστόσο το ποιο φωτεινό σημείο στο πρόσωπό της δεν ήταν άλλο από το χαμόγελό της έχοντας σε μια τέτοια μέρα όλους όσους αγαπά κοντά της! Χρόνια της πολλά!