Η Μαρία Σολωμού είχε γενέθλια και η τούρτα της έγραφε την «πραγματική» της ηλικία

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Μαρία Σολωμού είχε γενέθλια και η τούρτα της έγραφε την «πραγματική» της ηλικία

«Κάθε γυναίκα έχει την ηλικία που της πάει», έλεγε η Coco Channel και η Μαρία Σολωμού είναι η απόδειξη.

Η Μαρία Σολωμού είναι από εκείνες τις περιπτώσεις που θυμίζουν την φανταστική ιστορία του Benjamin Button, ο οποίος μεγάλωνε ανάποδα - αντί να γερνάει, γινόταν πιο νέος.

Η Μαρία Σολωμού εξήγησε τη σχέση της με τον Mente Fuerte και η Σίσσυ Χρηστίδου «κάηκε» κανονικά

Η ηθοποιός και podcaster λοιπόν, την 1η Οκτωβρίου είχε τα γενέθλια της. Και μπορεί να έκλεισε τα 50, όμως η ίδια απέχει πολύ από αυτόν τον αριθμό. Όχι μόνο λόγω της εντυπωσιακής της εμφάνισης αλλά και λόγω της γενικότερης διάθεσης και της νοοτροπίας που αποπνέει.

Τα «dirty thirty» της Μαρίας Σολωμού

Η ίδια λοιπόν, έσβησε παρά πολλές τούρτες ξεκινώντας ήδη από το βράδυ που ξημέρωναν τα γενέθλιά της. Βλέπεις οι φίλοι της την αγαπούν πολύ και όπως είναι λογικό γενέθλια χωρίς τούρτα δεν γίνονται.

Η Μαρία Σολωμού για να τους «ανταποδώσει» όλη αυτή την αγάπη, έκανε ένα μίνι πάρτι σε μπαρ της Αθήνας κι εκεί έσβησε την τούρτα με την «πραγματική» της ηλικία - δηλαδή τα 30. Όπως είδαμε από τα διαφορα stories, ανάμεσα στους καλεσμένους της ήταν ο Fipster, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Η ηλικία αυτή δεν ήταν τυχαία, αφού η Μαρία Σολωμού σε βίντεο στο Instagram κατά τη διάρκεια της μέρας των γενεθλίων της είπε στους followers της πως ενώ τόσα χρόνια έκλεινε τα 33 και τα 34, τώρα που άλλαξε δεκαετία αποφάσισε να κλείσει τα 30 γιατί όταν ήταν σε εκείνη την ηλικία δεν είχε περάσει τόσο καλά, όποτε ήρθε η ώρα να το κάνει τώρα.

Αποφάσισα μετά από ώριμη σκέψη -γιατί κάθε φορά κλείνω τα 33, έχω πάει και 34 κάποιες φορές - επειδή είναι αλλαγή δεκαετίας και είναι σημαντική αυτή η δεκαετία, αποφάσισα να κλείσω τα 30, γιατί εγώ τα 30 με τα 40 δεν πέρασα καλά και λέω να περάσω τώρα! Τριάντα λοιπόν!

Όσα έχει πει η Μαρία Σολωμού για την ηλικία, τις επεμβάσεις και τον χρόνο που περνά

Η Μαρία Σολωμού πάντως, σε συνέντευξή της είχε πει για τα γενέθλια και την ηλικία της:

«Για την ηλικία μου δεν μιλούσα ποτέ και κανείς δεν ήξερε και την ηλικία μου. Αυτό έλεγα στον Fipster (σ.σ. μίλησε στο κανάλι του στο YouTube) και ξαφνικά δίπλα στο όνομά μου φιγουράρει πάντα ένα νούμερο το οποίο… Εμένα δεν μου αρέσουν τα νούμερα γενικώς. Με ενοχλεί, γιατί δείχνει εμπάθεια. Και ξέρουμε όλοι πολύ καλά για ποιον λόγο».

Όσο για τον χρόνο που περνά, αλλά και τις αισθητικές επεμβάσεις η ηθοποιός είχε αναφέρει άλλη φορά:

«Τα τελευταία χρόνια προσπαθώ να είμαι πολύ τυπική και να βάζω τις κρέμες μου και να κάνω τις επισκέψεις μου στους δερματολόγους, γιατί τέρμα τα ψέματα. Αρχίζουν να κρέμονται όλα προς τα κάτω σιγά σιγά. Η βαρύτητα είναι κάτι το οποίο δεν μπορεί να το αποφύγει κανείς μας. Botox κάνω όταν έχω κέφι, μπορεί να κάνω μια φορά στα δύο χρόνια, έχει τύχει. Το κάνω συνήθως το καλοκαίρι. Δεν μου ταιριάζει τίποτα με βελόνα. Δεν μου ταιριάζει λόγω πόνου, πονάω υποφέρω, πεθαίνω. Αν με κοίμιζαν, μπορεί και να τα έκανα όλα, με πολλή προσοχή εννοείται. Η υπερβολή με ενοχλεί αισθητικά και δεν μπορώ να καταλάβω πώς το βλέπω εγώ και δεν το βλέπουν οι ίδιοι την ώρα που το κάνουν. Κατά τα άλλα, κάν’ τα όλα, αρκεί να μην το βλέπω σημαία από χιλιόμετρο».

DPG Network