Υγιεινή Μουσταλευριά από χυμό σταφυλιού
ΕΥΑ ΣΕΦΕΡΛΗ
Επιδόρπιο σε συσκευασία δώρου, γεμάτο αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και καθόλου ζάχαρη.
Υλικά
1 κούπα βιολογικό σιμιγδάλι
7 κούπες με χυμό Λευκού Σταφυλιού
½ κούπα σουσάμι
½ κούπα ψίχα αμυγδάλου
Λίγα καρύδια, ψίχα
Λίγη κανέλλα, σκόνη
Εκτέλεση:
1.Ζεσταίνουμε μία κούπα χυμό σταφυλιού, μέχρι να γίνει χλιαρό και διαλύουμε το σιμιγδάλι.
2.Σε μία μεγάλη κατσαρόλα σε φωτιά, ζεσταίνουμε τον υπόλοιπο χυμό και προσθέτουμε το μείγμα με το σιμιγδάλι, ανακατεύοντας συνεχώς, μέχρι να χυλώσει.
3. Όταν «δέσει» καλά, προσθέτουμε αμύγδαλα.
4.Την σερβίρουμε ζεστή και τη γαρνίρουμε με κανέλλα, και καρυδόψιχα.
5.Διατηρείται εκτός ψυγείου για 2-3 μέρες
Bloggers
01
10