Ποιος σκότωσε τον Προβιό στο Προξενιό της Ιουλίας; Η απάντηση ήρθε με μία σκηνή - έκπληξη

Κατερίνα Μπούσιου
Ποιος σκότωσε τον Προβιό στο Προξενιό της Ιουλίας; Η απάντηση ήρθε με μία σκηνή - έκπληξη

Όλες οι πιθανότητες πηγαίνουν στη Χάδω και τη Δέσπω. Η αποκάλυψη του δολοφόνου στο Προξενιό της Ιουλίας θα γίνει στο φινάλε της την ερχόμενη Πέμπτη. 

Το πιο κρίσιμο επεισόδιο (δύο ακόμη μένουν την ερχόμενη Τετάρτη και Πέμπτη) πριν το μεγάλο φινάλε στο Προξενιό της Ιουλίας ήταν το χθεσινό, με τη δολοφονία του Γιωργίκη. Δεν είδαμε τον ή τους δολοφόνους και αυτό μεγάλωσε ακόμη περισσότερο το σασπένς. Το κοινό όμως στα social media διαπίστωσε κάτι σημαντικό και αν ισχύει, όντως θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον αυτό το τέλος της σειράς.

https://www.instagram.com/p/C2exCp8s9_3/

Όλοι εκτός του Γρηγόρη και του Επιφάνειου στη δολοφονία;

Τις περισσότερες από τις σκηνές που είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο στο Προξενιό της Ιουλίας, τις είχαμε ξαναδεί, σε μία έξυπνη τακτική του σκηνοθέτη, που εδώ και δύο μήνες μας δείχνει μεν, χωρίς να αποκαλύπτει όμως, τα πιο σημαντικά του φινάλε. Ο Γιωργίκης χθες μας «άφησε» οριστικά μετά από τόσο πόνο που προκάλεσε και ο Μελέτης Ηλίας, έκλεισε τον κύκλο του ρόλου του, αιματοβαμμένος. Κανείς δεν πήγε ούτε στην κηδεία του πλην της Στάσας και του Κωστή. Σπουδαίος ρόλος για έναν σπουδαίο ηθοποιό.

Χριστίνα Μαξούρη: «Δεν είχα φανταστεί αυτό το τέλος της Στεφανίας στο Προξενιό της Ιουλίας»

Και γιατί δεν πήγαν στην κηδεία του; Γιατί απλούστατα είναι εξαφανισμένοι. Χρήστος, Στεφανία, Χάδω, Λεοντίου και Δέσπω αναζητούνται από την αστυνομία, ενώ η Ιουλία είναι στο νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ και δεν αποκαλύπτει τίποτε μετά τη σύλληψή της για το πώς σκότωσε τον Προβιό. Με τον Γρηγόρη επίσης εξαφανισμένο, αλλά για λίγο ακόμη.

Έδωσε όμως τις εξηγήσεις του στην Πέγκυ Τρικαλιώτη, την τηλεοπτική του μαμά Κυριακούλα, πως το βράδι του φόνου, είδε την Χάδω με βαλίτσα και τους 2 υπόλοιπους να φεύγουν από το σπίτι. Εκείνος για όσους βλέπουν τη σειρά, μετά από αυτή τη σκηνή «βγήκε» από το κάδρο των υπόπτων. Όπως και ο Επιφάνειος ο οποίος παραδόθηκε στην αστυνομία, χωρίς να μας πείθει για την ενοχή του. Ο ηθοποιός Γιάννος Περλέγκας που τον υποδύεται, είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή του ότι ο Επιφάνειος θα ζήσει στο τέλος μακριά από όλους μαζί με τον γιο του Χρήστο.

https://www.instagram.com/p/C8Hb2Wko6sg/

Σε μία σειρά όπως αυτή που έχει στοιχεία αστυνομικού θρίλερ υπάρχει πάντα μία κρίσιμη ερώτηση που θα οδηγεί στην εξιχνίαση του τέλους. Όλοι λοιπόν αναρωτιούνται που βρίσκεται η μικρή Ευγενία, κόρη της Ιουλίας και του Γρηγόρη, που είδαμε στο προχθεσινό επεισόδιο πως είχε ένα ατύχημα στον στάβλο. Το κοινό μπερδεύτηκε ξανά. Η εξαφάνιση της μικρής είναι το κλειδί της υπόθεσης.

Και το νέο τρέιλερ, που ο Alpha παρουσίασε στο τέλος του επεισοδίου για τα δύο επόμενα και τελευταία επεισόδια της σειράς την ερχόμενη Τετάρτη και Πέμπτη, μας έδωσε πολύ σημαντικά στοιχεία. Δες και εδώ.

Φαίνεται πως όλοι οι βασικοί ύποπτοι της δολοφονίας, ήταν στο σπίτι αναζητώντας την μικρή Ευγενία. Η Ιουλία είχε βγει από την ντουλάπα που ήταν φυλακισμένη, και Στεφανία, Χάδω και Γιωργίκης την έψαχναν. Η Δέσπω όμως φαίνεται σε άσχημη κατάσταση χτυπημένη, να ρωτά που είναι το παιδί. Αλλά ένα πλάνο δείχνει άντρα να σκουπίζει το αίμα του. Μπερδεύτηκες; Το κοινό να δεις. Στα social media είχαμε τη μία υπόθεση πίσω από την άλλη. Ηρακλής Πουαρό το λιγότερο γίναμε όλοι μας. Αλλά κάτι μας έχει ξεφύγει.

Μήπως τελικά ο Γρηγόρης πήρε τη μικρή του κόρη με τη βοήθεια του Επιφάνειου που επίσης παραμόνευε έξω από το σπίτι για να σιγουρευτεί για την ασφάλεια του Χρήστου και από κοινού τη φυγάδεψαν; Μήπως τους είδε τελευταία στιγμή η Χάδω, θεώρησε τον Γιωργίκη υπεύθυνο και σε έξαλλη κατάσταση μαχαίρωσε τον αδελφό της στον ύπνο του;

Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στο τελευταίο επεισόδιο της ερχόμενης Πέμπτης. Αλλά στο επεισόδιο της Τετάρτης όπου εμφανίζεται η Χάδω και συναντά τον Επιφάνειο, έχουμε να μάθουμε επίσης πολλά που θα μας δώσουν ένα ακόμη στοιχείο για τον δολοφόνο. Θα έχουμε και ένα ξεκαθάρισμα του κοινού του παρελθόντος.

Πάντως όσο περνά ο καιρός τόσο πιστεύουμε πως η Δέσπω είχε άμεση συμμετοχή στην τελευταία σκηνή. Το ίδιο και το κοινό. Το διαπίστωσες και από τις προηγούμενες αναρτήσεις στην photo gallery, το βλέπεις και από τις πιο πρόσφατες αργά το βράδυ.