Στις νέες φωτογραφίες της Ελένης Φουρέιρα με τον Ερμή, η αγάπη της αδερφής της φάνηκε με ένα σχόλιο

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στις νέες φωτογραφίες της Ελένης Φουρέιρα με τον Ερμή, η αγάπη της αδερφής της φάνηκε με ένα σχόλιο

Οι στιγμές της Ελένης Φουρέιρα με τον Ερμή και τον Αλμπέρτο Μποτία είναι ανεκτίμητες και αυτό φάνηκε από τη νέα της ανάρτηση.

Η Ελένη Φουρέιρα και αυτό το καλοκαίρι επέλεξε να κάνει συναυλίες σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας αλλά και στην Κύπρο.

Ενάμιση περίπου χρόνο από τον ερχομό του γιου της έχει επιστρέψει πλήρως στις καλλιτεχνικές της υποχρεώσεις, ωστόσο οι στιγμές που ξεχωρίζουν για εκείνη και είναι ανεκτίμητης αξίας πια είναι αυτές με τον μικρό Ερμή και τον σύντροφό της, Αλμπέρτο Μποτία, κάτι που φάνηκε και στη νέα της ανάρτηση.

Οι αδερφές Φουρέιρα ποζάρουν μαζί με τη νέα τους αδερφή Μαρία μετά το πάρτι για το μωρό που έρχεται

Ο μικρός «El Greco» και τα παιχνίδια στην παραλία

Με ένα mini άλμπουμ με 10 φωτογραφίες, η Ελένη Φουρέιρα έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους πώς πέρασε ο προηγούμενος καιρός για εκείνη.

https://www.instagram.com/p/C-Dpl-BtRTG/

Ανάμεσα σε αυτές τις 10 φωτογραφίες υπήρχαν και δύο με τον γιο της τον Ερμή.

Στη μία βρίσκονται οικογενειακώς εκείνη και ο Αλμπέρτο Μποτία στην παραλία με τον μικρό Ερμή παίζοντας,

ενώ στην άλλη όπως έγραψε κι ένας follower της τραγουδίστριας ο μικρός «El Greco» ζωγραφίζει - το πόδι της μαμάς του βέβαια, όπως φαίνεται στην φωτογραφία, αλλά και πάλι ανακαλύπτει ελεύθερα τις δεξιότητες και τη δημιουργικότητά του.

Snapinsta.app_453328651_18452726398011975_6428857456808464854_n_1080.jpg

Βλέποντας αυτές τις φωτογραφίες η αδερφή της Ελένης Φουρέιρα, Ιωάννα δεν γινόταν να μην σχολιάσει.

Έτσι, η ίδια βάζοντας πολλές καρδούλες και emoji χαρούμενα, έδειξε πόσο πολύ χαίρεται και αγαπάει την αδερφή της αλλά και τον Ερμή, τον οποίο μάλιστα εκείνη βάφτισε στις αρχές του Ιούνη.

452253761_1412895642730680_2498412530402572124_n.jpg

Η Ελένη Φουρέιρα και τα αδέρφια της

Η Ελένη Φουρέιρα είναι πολύ δεμένη με την οικογένειά της και τα αδέρφια της, καθώς εκτός από την Ιωάννα έχει ακόμα μία αδερφή, την Μαργαρίτα αλλά κι έναν αδερφό, τον Γιώργο.

Η pop τραγουδίστρια κάθε φορά που βρίσκεται σε κάποια σημαντική στιγμή για την καριέρα της δεν ξεχνάει να ευχαριστεί την οικογένειά της που πάντα βρίσκεται στο πλευρό της και τη στηρίζει, ενώ πριν αποκτήσει τον γιο της, λάτρευε τα παιδιά της Ιωάννας, της αδερφής της, η οποία είχε πει για εκείνη πως είναι η πιο καλή θεία και πάντα βρίσκει χρόνο για να βρεθεί με τα ανίψια της.