Λεοπάρ φόρεμα: Η stylish επιλογή για το φθινόπωρο που φοράει ήδη η Φαίη Σκορδά

Ναταλία Κατσακιώρη
Λεοπάρ φόρεμα: Η stylish επιλογή για το φθινόπωρο που φοράει ήδη η Φαίη Σκορδά

Είναι το πιο επίκαιρο print της σεζόν και θέλεις σίγουρα να το εντάξεις στη γκαρνταρόμπα σου.

Αυτό θα πει νέα σεζόν, νέα αρχή! Η Φαίη Σκορδά μετά την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΙ μας περιμένει στο μεγάλο κανάλι, αναλαμβάνοντας την πρωινή ζώνη μετά από χρόνια και αυτή τη φορά χωρίς το Γιώργο Λιάγκα. Θα μας λέει, λοιπόν, καλημέρα και θα μας κρατάει συντροφιά καθημερινά μέχρι και το μεσημέρι, επιστρέφοντας και στις δικές της αγαπημένες συνήθειες. Περίοδος αλλαγών και προετοιμασίας, λοιπόν, για τη Φαίη που έχει κάνει τη δική της μεγάλη επιστροφή στο MEGA και έχει συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα πάνω της, ενώ και η υπόλοιπη ελληνική τηλεόραση αναμένει την έναρξη των καθημερινών εκπομπών.

Βρήκαμε το κοντό λευκό σακάκι της Ευγενίας Σαμαρά που θα βάλεις το Σεπτέμβρη στο γραφείο

https://www.instagram.com/p/C87aLMAN4be/

Και καθώς περιμένουμε να ξαναμπούμε σε πρόγραμμα, φροντίζουμε και για την ανανέωση της γκαρνταρόμπας μας, ώστε να μπούμε σε φθινοπωρινή διάθεση όσο πιο γρήγορα γίνεται. Το ίδιο φαίνεται να κάνει και η Φαίη Σκορδά αφού παρόλο που βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας συνεχίζει να ανεβάζει φωτογραφίες στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram. Πρόσφατα σε μία από τις αναρτήσεις της είδαμε και το must φόρεμα της σεζόν, το οποίο η αγαπημένη παρουσιάστρια συνδύασε με matching πέδιλα.

https://www.instagram.com/p/C8pPhxwtxv8/

Πώς το λεοπάρ φόρεμα κατέκτησε πάλι τη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα μας.

Το λεοπάρ είναι το print που έχει κατακτήσει κανονικά τις φθινοπωρινές τάσεις. Η αλήθεια είναι ότι η επιστροφή των animal prints στην κορυφή των trends ξεκίνησε ήδη από την προηγούμενη σεζόν με το λεοπάρ παντελόνι να είναι η απόλυτη εμμονή των fashion girls. Σιγά-σιγά αφήσαμε πίσω μας το wide leg animal printed παντελόνι και βάλαμε το αγαπημένο αυτό κλασικό μοτίβο και στα φθινοπωρινά φορέματα. Η Φαίη Σκορδά διάλεξε μάλιστα ένα φόρεμα με classic 50s σχέδιο, που έχει στενή μέση και φαρδιά φούστα με όγκο.

Ένα ανάλαφρο φόρεμα με φαρδιές τιράντες και μία ασορτί ζώνη να δένει πάνω ακριβώς στη μέση, τονίζοντας ακόμα περισσότερο ένα από τα πιο όμορφα σημεία της γυναικείας σιλουέτας.

Photo-shared-by-Fay-Skorda-on-September-02-2024-tagging-@richgirlboudoir.-May-be-an-image-of-1-person-dress-and-sundress.-(1).jpg

Το styling ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα επίσης σε leopard μοτίβο με λεπτά κορδόνια που δένουν στον αστράγαλο. Εσύ μπορείς φυσικά να συνδυάσεις ένα τέτοιο φόρεμα με όλα τα basic χρώματα, όπως το μαύρο, το λευκό και τα neutrals.

Photo-shared-by-Fay-Skorda-on-September-02-2024-tagging-@richgirlboudoir.-May-be-a-black-and-white-image-of-1-person-dress-and-sundress..jpg

Hot trend alert: Αυτό το φόρεμα θα σε βοηθήσει να απογειώσεις το φθινοπωρινό layering

Shop the look: